Grazie Gloria

 
Tidligere vist
Italiensk film skal stadig ses i biografen

Vi er glade for at kunne byde velkommen til endnu en sæson af vores italienske filmkavakade GRAZIE GLORIA. Det Italienske Kulturinstitut og Gloria Biograf præsenterer i samarbejde med RAI Cinema og med støtte fra Det Danske Filminstitut otte udvalgte nye italienske film. Der er både rå, humoristiske, eventyrlige, varme, historiske, skæve, romantiske og dramatiske film på programmet, men fælles for dem er, at de giver os et indblik i hvordan det er at leve i Italien i dag og hvad det vil sige at være italiener.

Hver måned præsenterer GRAZIE GLORIA en ny italiensk film med to visninger per gang. En premierevisning om onsdagen kl. 19.00 (en enkelt gang 18.30) ofte med servering af italienske specialiteter og en formiddagsvisning den efterfølgende mandag kl. 12.00 til reduceret billetpris.

Billetter kan købes på www.gloria.dk. For yderligere information se Grazie Glorias Facebookside her: https://www.facebook.com/graziegloria

Venite in tanti!

GRAZIE GLORIA PROGRAM

NB! Alle filmene vises på italiensk med engelske undertekster

Lasciati andare - Onsdag d. 16.05.18, kl.19.00 & Mandag d. 21.05.18, kl.12.00
Instruktør: Francesco Amato
Det er alment kendt, at en god psykoanalytiker skal afstå fra at involvere sig følelsesmæssigt i sine patienter. I Elias tilfælde, en jødisk psykoanalytiker spillet af Toni Servillo (La grande bellezza, Il divo, Gomorra), virker det nærmere som om årene har forvandlet klarhed til ligegyldighed og afstandtagen til kedsomhed. Højtidelig og dødalvorlig med en tør og ubarmhjertig form for humor holder Elia alle på sikker afstand, selv ekskonen Giovanna, som bor i lejligheden overfor, og som han stadig deler vasketøj med og en enkelt aften en gang i mellem i Operaen. Elia lever en følelesforladt tilværelse, som han kompenserer for ved at spise søde sager i det skjulte – og mange af dem, indtil han en dag, p.g.a. et ildebefindende, er nødsaget til at tabe sig og melde sig ind i et fitness center. Og det er her Claudia bryder ind i hans liv, en spøjs og eksentrisk ’personal trainer’, som dyrker sin krop og er fuldstændig uden ærefrygt for ’kloge Åger’ i dårlig form som han og med en medfødt evne til at involvere alle omkring sig i sit rodede liv.
Køb billet:
http://var.ebillet.dk/bpw/den/listarr.asp?orgno=167&sysno=3&catno=2&grpn...