Grazie Gloria

 
Vises nu
Italiensk film skal stadig ses i biografen

Vi er glade for at kunne byde velkommen til endnu en sæson af vores italienske filmkavakade GRAZIE GLORIA. Det Italienske Kulturinstitut og Gloria Biograf præsenterer i samarbejde med RAI Cinema og med støtte fra Det Danske Filminstitut otte udvalgte nye italienske film. Der er både rå, humoristiske, eventyrlige, varme, historiske, skæve, romantiske og dramatiske film på programmet, men fælles for dem er, at de giver os et indblik i hvordan det er at leve i Italien i dag og hvad det vil sige at være italiener.

Hver måned præsenterer GRAZIE GLORIA en ny italiensk film med to visninger per gang. En premierevisning om onsdagen kl. 19.00 (en enkelt gang 18.30) ofte med servering af italienske specialiteter og en formiddagsvisning den efterfølgende mandag kl. 12.00 til reduceret billetpris.

Billetter kan købes på www.gloria.dk. For yderligere information se Grazie Glorias Facebookside her: https://www.facebook.com/graziegloria

Venite in tanti!

GRAZIE GLORIA PROGRAM

NB! Alle filmene vises på italiensk med engelske undertekster

Ammore e malvita - Onsdag d. 21.03.18, kl.18.30 & Mandag d. 26.03.18, kl.12.00
Instruktør: Manetti Bros
Napoli. Ciro er en frygtet lejemorder. Sammen med Rosario arbejder han for bossen Don Vincenzo også kaldet "o' re do pesce" og hans snu kone Donna Maria. Fatima er en ung sygeplejerske og en drømmer. To verdener så langt fra hinanden, men dømt til at mødes – igen. En aften befinder Fatima sig på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Ciro får til opgave at skille sig af med pigen, der har set for meget, men det går ikke helt efter planen. Da de to står ansigt til ansigt, genkender de hinanden og genfinder den ungdomskærlighed, som aldrig blev glemt. For Ciro er der kun én udvej: at forråde Don Vincenzo og Donna Maria og dræbe dem, som kommer efter ham og Fatima. Ingen kan stoppe kærligheden. Således begynder en strid uden grænser i de billedskønne omgivelser i Napolis gyder med Napoli-bugten som bagtæppe. En historie med musik, action, kærlighed og kugler.
Køb billet:
http://var.ebillet.dk/bpw/den/listarr.asp?orgno=167&sysno=3&catno=2&grpn...

Tutto quello che vuoi - Onsdag d. 18.04.18, kl.19.00 & Mandag d. 23.04.18, kl.12.00
Instruktør: Francesco Bruni
Alessandro er en turbulent og uuddannet 22-årig fra Rom. Giorgio er en 85-årig glemt poet. De to bor i samme kvarter, men har aldrig kendt til hinanden, indtil en dag Alessandro ufrivilligt ansættes til at gå eftermiddagsture med den ældre elegante herre. Efterhånden som dagene går viser der sig fra den gamle mands lidt omtågede sind og knudrede vers en hukommelse af fortiden. Som små brikker i en skattejagt. På jagt efter fortiden begiver Alessandro og Giorgio sig ud på en rejse efter glemte skatte.
Køb billet:
http://var.ebillet.dk/bpw/den/listarr.asp?orgno=167&sysno=3&catno=2&grpn...

Lasciati andare - Onsdag d. 16.05.18, kl.19.00 & Mandag d. 21.05.18, kl.12.00
Instruktør: Francesco Amato
Det er alment kendt, at en god psykoanalytiker skal afstå fra at involvere sig følelsesmæssigt i sine patienter. I Elias tilfælde, en jødisk psykoanalytiker spillet af Toni Servillo (La grande bellezza, Il divo, Gomorra), virker det nærmere som om årene har forvandlet klarhed til ligegyldighed og afstandtagen til kedsomhed. Højtidelig og dødalvorlig med en tør og ubarmhjertig form for humor holder Elia alle på sikker afstand, selv ekskonen Giovanna, som bor i lejligheden overfor, og som han stadig deler vasketøj med og en enkelt aften en gang i mellem i Operaen. Elia lever en følelesforladt tilværelse, som han kompenserer for ved at spise søde sager i det skjulte – og mange af dem, indtil han en dag, p.g.a. et ildebefindende, er nødsaget til at tabe sig og melde sig ind i et fitness center. Og det er her Claudia bryder ind i hans liv, en spøjs og eksentrisk ’personal trainer’, som dyrker sin krop og er fuldstændig uden ærefrygt for ’kloge Åger’ i dårlig form som han og med en medfødt evne til at involvere alle omkring sig i sit rodede liv.
Køb billet:
http://var.ebillet.dk/bpw/den/listarr.asp?orgno=167&sysno=3&catno=2&grpn...