Grazie Gloria

 
Tidligere vist
Italiensk film skal stadig ses i biografen

Vi er glade for at kunne byde velkommen til endnu en sæson af vores italienske filmkavakade GRAZIE GLORIA.

Det Italienske Kulturinstitut og Gloria Biograf præsenterer i samarbejde med RAI Cinema en række udvalgte italienske film.

Fra december til maj præsenterer GRAZIE GLORIA hver måned en ny italiensk film med to visninger per gang. En premierevisning om onsdagen kl. 19.00, ofte med servering af italienske specialiteter, og en formiddagsvisning den efterfølgende mandag kl. 12.00 til reduceret billetpris.

Der er både rå, humoristiske, eventyrlige, varme, skæve og dramatiske film på programmet, men fælles for dem er, at de giver os et indblik i hvordan det er at leve i Italien i dag og hvad det vil sige at være italiener.

For yderligere information se GRAZIE GLORIAs Facebookside her: www.facebook.com/graziegloria

Venite in tanti!

GRAZIE GLORIA PROGRAM

NB! Alle filmene vises på italiensk med engelske undertekster

Nome di donna - Onsdag d. 22.05.19, kl. 19:00
& Mandag d. 27.05.19, kl. 12:00

Marco Tullio Giordan, 2018, 98 min.
Den unge mor, Nina, flytter fra Milano ud til en lille by i provinsen, hvor hun har fået et vikariat på et prestigiøst plejehjem. Det, der i starten virker som en chance for at genvinde en rolig og idyllisk tilværelse, viser sig at være det modsatte, da direktøren udsætter hende for sexchikane. Hun opdager hurtigt, at der eksisterer en stilhedskultur blandt de ansatte, styret af den administrative ledelse og især af personalechefen, som også har stærke forbindelser til kirken. Hun må til sin gru sande, at kollegerne, alle kvinder, ligesom hun, er ofre for sexchikane, men tier af frygt for at miste deres job. På trods af modstand både fra hendes egen kæreste og fra arbejdspladsen, beslutter Nina sig for at gå til en advokat. 'Nome di donna' er en fortælling om begrebet ”omertà”, om fortielse og uærlighed og om en ung kvindes mod til at kæmpe imod og således vise sig stærkere end systemet.
Køb billet: http://var.ebillet.dk/bpw/den/listarr.asp?orgno=167&sysno=3&catno=2&grpn...