Jazz Film Festival

 
Tidligere vist
CJFF kører i perioden 16. feb. til 23. feb. 2019

Vil du forkæles med inspirerende, tankevækkende, varme, musiske, visuelle filmgaver midt i en mørk dansk vinter, så er årets JAZZ FILM FESTIVAL program for dig.

JAZZ FILM FESTIVAL viser Internationale Jazz Film, som normalt ikke er tilgængelige i Danmark. I år er der 9 visninger med i alt 19 film: lange, korte, fiktions- og dokumentarfilm. Det er den største og bredeste udgave af JAZZ FILM FESTIVAL siden starten i 2016, denne gang med 19 film fra 4 kontinenter og 12 lande

Det er fjerde gang JAZZ FILM FESTIVAL løber af stablen, i år med film om, og med, bla.: Cecil Taylor, Min Tanaka, Jacky Terrasson, Frode Thingnæs, Bill Frisell, Vinx, Paul Motian,
Carsten Dahl, Konrad Kulczyński, Allan Vegenfeldt, Maciej Fortuna, Jakob Bro, Joe Lovano, Jørgen Leth, Simon Kent, Louis Armstrong, Bonnie Raitt, Hal Willner, Paul Simon, Nels Cline, Joey Baron, Jim Hall, Jason Moran, Mike Gibbs, John Zorn, Jack DeJohnette, Ron Carter, Baard Owe, John Abercrombie og Bill Evans.

Filmene vises i Cinemateket og Gloria Biograf i København fra fredag den 15. til lørdag den 23. februar. Flere af filmene vises også senere på året i Aarhus, Kolding og Aalborg i forbindelse med de lokale live jazz festivaler.

COPENHAGEN JAZZ FILM FESTIVAL PROGRAM

Lørdag 23/2 kl 12.30 SPECIAL SCREENING #3
'Charlie Butterfly'
Tickets: http://var.ebillet.dk/bpw/den/listarr.asp?orgno=167&sysno=3&catno=2&grpn...

'Charlie Butterfly'
Dariusz Steiness, DK 2002, 100 min.
Hans er navnet på filmens motor og midtpunkt, en anmassende og fascinerende ildsjæl, som med stor energi blander sig i andres liv. Sønnen Jesper kan kun undslippe ham ved at drikke sig fuld. Det er ikke for smart, når man er brandmand på den station, hvor ens krasbørstige far er chef. Jesper ryger ud, fra jobbet og fra hjemmet. Kort efter dør den eneste, som elsker Hans tålmodigt og uden forbehold: Moderen som han kalder Englen. Hans er skyldig, han går helt i spåner, forsøger at tage livet af sig, men ender som blind - og alene.

Kilde: www.jazz.dk