Om Gloria

Art cinema I HJERTET AF KØBENHAVN

GLORIA ligger i hjertet af København – nærmere bestemt – på Rådhuspladsen ved Palace Hotel og statuen af Lurblæserne. 

GLORIA er helt sin egen – både personale, atmosfære og filmrepertoire er noget helt særligt. I GLORIA håndplukker vi de bedste film fra hele verden, så du altid er garanteret en god filmoplevelse. Vores café byder på et særligt udvalgt sortiment at kvalitets kaffe og te, kolde specialøl og sodavand, samt et lækkert udvalg af slik og snacks. Du vil opleve en personlig og intim stemning, der understøttes af det venlige og filmkyndige personale, der altid står klar til at guide nysgerrige filmelskere rundt i biografens filmrepertoire.

KVALITETSFILM FRA HELE VERDEN

GLORIA viser kvalitetsfilm fra hele verden. Et grundlæggende fællestræk for de film der vises i GLORIA er, at det er film, som sætter sig i publikums bevidsthed. Det er ikke film, der er glemt når man forlader biografen, men film, som bliver hængende længe efter.

GLORIAs repertoire består blandt andet af prisvindende premierefilm fra de store europæiske filmfestivaler. 75% af biografens film udgøres af ikke-danske europæiske film, men også amerikanske film, samt film fra blandt andet Asien og Sydamerika, finder deres vej til GLORIA. 

Gennem vores repertoire søger vi at skabe en stærkere base for de gode og smalle film i København. Men det er ikke nødvendigt at vide en masse om film for at nyde at gå i GLORIA. GLORIA er for alle, der har lyst til en god filmoplevelse.

Gloria Biograf udenfor

Mere end bare film

GLORIA kan godt lide at drysse lidt ekstra krydderi på din biografoplevelse og derfor kan du jævnligt opleve arrangementer, såsom særforestillinger og filmpremierer, ofte akkompagneret af foredragsholdere og oplæg, samt et glas vin eller andet godt til ganen. 

GLORIA er med i mange af de Københavnske filmfestivaler.

CAFÉ

GLORIAs café åbner en halv time inden dagens første forestilling.

I caféen kan man nyde friskbrygget kvalitetskaffe fra Caffè River, te fra Perchs eller en kop varm kakao. Er man mere til de læskende drikke, kan vi tilbyde et udvalg af specialøl, lækre Fritz sodavand og økologiske drikke og vin – som selvfølgelig også må nydes i biografsalen.

Det er selvfølgelig også muligt at få tilfredsstillet den søde tand med vores særlige udvalg af slik og snacks.

Skulle man være i tvivl om, hvad man skal bevæge sig ind i mørket for at se, kan man samle inspiration fra vores printede premierekalender, samt filmanmeldelserne som hænger i caféen. Derudover har vi et lille udvalg af bøger og magasiner stående fremme som man kan fortabe sig i, samt gratis trådløst netværk.

Gloria Biograf indenfor

SALEN

GLORIA har kun én enkelt biografsal, blot kaldet ”Salen”, som blev renoveret over sommeren 2019, med både store forandringer og nye fine detaljer; en ny og stejlere trinopbygning, som sikrer optimalt udsyn til lærredet fra alle pladser, nyt gulvtæppe, lækkert trinlys, effektiv køling og ikke mindst nye flotte biografstole med kopholdere. Med de nye behagelige biografstole har vi plads til 84 gæster. 

HISTORIE

Gloria Biograf er indrettet i det den gamle ABCinema’s sal D. ABCinema lukkede 31. marts 1989, men D-salen blev aldrig helt lukket. I nogle år blev biografen brugt til særforestillinger under navnet Biffen, inden endelig at slå dørene op som selvstændig biograf, med fokus på smalle kvalitetsfilm, i 1995 under navnet Gloria Biograf.

Gavekort til GLORIA

Glæd venner, veninder, familie og kærester med et gavekort til GLORIA. Du bestemmer selv beløbet – og hvem ved, måske bliver du selv inviteret med som gæst?

Rabatkort til GLORIA

Køb et rabatkort til GLORIA og spar kr. 25,- pr. billet på aftenforestillingerne. Rabatkortet indeholder 6 billetter og koster kr. 420,-

Skoleforestillinger

Der er mulighed for at arrangere skolevisninger i tidsrummet 8.00-12.00. Billetprisen er kr. 65,- (minimum kr. 1300,-). Ring på telefon 33 12 82 32, eller skriv til info@gloria.dk. Det er også muligt for skoleklasser at få 10 kr. rabat pr. billet til ordinære forestillinger, hvis gruppen består af minimum 15 personer.

Billetter

  • Til forestillinger før kl. 14.00 er prisen pr. billet kr. 75,-
  • Til forestillinger fra kl. 14.00 til kl. 15.59 er prisen pr. billet kr. 85,-
  • Til forestillinger fra kl. 16.00 til kl. 17.59 er prisen pr. billet kr. 90,-
  • Til forestillinger fra kl. 18.00 er prisen pr. billet kr. 95,-

Helaftensfilm tillægges kr. 20-25 pr. billet. 

Pensionister og studerende ved videregående uddannelser kan købe almindelige billetter til nedsat pris til forestillinger som starter før kl. 18.00. Rabatten er her kr. 10,-

GLORIA is a member of the network Europa Cinemas, and receives support from the European Commission and the Council of Europe/Eurimages.

GLORIA er en kunstbiograf støttet af Det Danske Filminstitut.

GLORIA er medlem af den danske brancheorganisation Artcinema foreningen.